Nog twee verdachten in zaak filmen hockeymeisjes

algemeen
1
10 sep '14
In het onderzoek naar het stiekem filmen van meisjes en vrouwen in de kleedkamer van de Wassenaarse hockeyclub HGC zit een tweede verdachte vast.

Een derde verdachte is in beeld, laat het Openbaar Ministerie in Den Haag dinsdagavond weten. De man die is aangehouden komt uit Den Haag en is een bekende van de 45-jarige trainer van de club wiens aanhouding justitie vorige week al bekendmaakte. Ze werden op dezelfde dag aangehouden, maar 'in het belang van het onderzoek' werd de arrestatie van de Hagenaar niet eerder naar buiten gebracht. 

Het strafrechtelijk onderzoek naar de trainer uit Wassenaar werd ingesteld na de vondst van dvd's bij de man uit Den Haag. Er stonden opnames uit de dameskleedkamer van HGC op. Ook trof de politie kinderporno aan. De Hagenaar heeft zelf niets met de hockeyclub te maken en moet de beelden dus hebben gekregen van de trainer. Ook bij de derde verdachte die het OM in het vizier heeft is dat waarschijnlijk het geval. 

In zijn woning lagen ook dvd's met beelden van heimelijke opnames uit de hockeykleedkamer. Hij is ook een bekende van de verdachte uit Wassenaar. De politie zoekt nu uit of er sprake is van verdere verspreiding. Er zijn nog steeds geen aanwijzingen dat het materiaal via internet is verspreid. 

© Novum 2014
hgc
hockey
den haag
wassenaar
ontucht
pedofilie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi