Man in Marokko steekt minnares dood na afwijzen huwelijk

marokko
23
19 sep '14
Smoorverliefd op zijn geliefde was een man van in de vijftig. Toen hij haar vroeg om te trouwen weigerde ze wegens het leeftijdsverschil.

Hoewel de vrouw twintig jaar jonger is vonden ze elkaar in hun passie voor rechtvaardigheid. Beiden werkten bij de afdeling van het ministerie van Justitie in Ouarzazate. Er leek geen vuiltje aan de lucht en de twee dachten zelfs aan trouwen, meldt Assabah. De man was dan ook vol goede moed en had hoop in een goede afloop. Op het moment dat de man de hand van de vrouw kwam vragen draaide ze 360 graden. 

Ze weigerde omdat de vijftiger te oud is. Verblind door woede besloot hij dat als hij haar niet kan krijgen, niemand dat mag. Hij wachtte zijn geliefde op bij de bushalte bij het ministerie. Vervolgens viel hij haar aan en stak haar liefst zeventien keer. Tijdens het proces biechtte de man op dat ze een relatie hadden en dat ze hem te oud vond. 

Collega's zeggen echter dat het slachtoffer al langer klaagt over het gedrag van de man. Onderzoek moet uitwijzen wat er precies speelde tussen de twee. Na de moord bleef de dader staan tot de politie arriveerde. 

© Redactie 2014
marokko
ouarzazate
liefde
huwelijk
ex
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?