Vrouw trouwt met zichzelf
Grace Gelder is een Britse fotografe en heeft genoeg van alle mislukte relaties. Daarom besloot ze om haarzelf ten huwelijk te vragen.
06 October 2014
lifestyle

Het jawoord - aan jawel: Grace Gelder - kreeg Grace Gelder in maart. In november 2013 kwam de vraag in een park in Londen, waarna ze even wat bedenktijd nodig had. Na het jawoord kocht ze een bruidsjurk en organiseerde ze een heuse bruiloft. Vijftig gasten zagen dat Grace zichzelf het jawoord geven tegen een spiegel. Daarna volgde een kus op de spiegel. 

De vrouw zegt tegenover The Guardian dat ze na een fantastische relatie had opgebouwd met haarzelf nadat ze zes jaar vrijgezel was. Ze zag er tegenop om met een wildvreemde te trouwen. 

Toppunt van narcisme? Het huwelijk is uiteraard niet rechtsgeldig maar de vrouw voelt zich toch getrouwd. Een goede vriend van haar voltrok het opmerkelijke huwelijk. Veel mensen denken dat ze narcistisch is maar dat begrijpt ze wel. Zelf ziet ze het echter heel anders. Ze ziet het huwelijk als een belofte aan haarzelf en voelt zich er gelukkig door. Overigens geeft ze aan dat ze voor de bruiloft wel zenuwachtig was. 

Uiteindelijk zette ze door en daar heeft ze geen spijt van. Nou, gefeliciteerd Grace met Grace.

opmerkelijk
grace gelder
groot-brittannië
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi