El Ghazi na sorry-tweet: 'Ja, ik ben een emotionele jongen'

sport
6
10 okt '14
Anwar El Ghazi maakte donderdagavond zijn debuut voor Jong Oranje. De Ajacied stond in de basis tijdens het eerste play-offduel met Portugal.

De ploeg van bondscoach Adrie Koster verloor in eigen huis met 0-2, waardoor het EK onder 21 heel ver weg is. El Ghazi blijft echter vertrouwen hebben in een goede afloop."Ik heb er nog wel vertrouwen in", zegt El Ghazi tegenover NUsport. "Als we dinsdag in Portugal als team spelen, meer opportunistisch en de kansen benutten dan is er wat mogelijk. We kunnen stunten."

Voor El Ghazi was het zijn debuut in Jong Oranje, het ging niet zoals hij vooraf had gehoopt. "Nee, dit was zeker niet waar ik op hoopte. We speelden niet goed. Portugal zette vroeg druk, waardoor wij de lange bal moesten hanteren. En van daaruit lukte het ons niet om de tweede bal te veroveren."

Ook op zijn eigen spel was hij kritisch. Al was dat minder dan afgelopen weekend, toen hij via Twitter zijn excuses aanbood na de 0-0 tegen PEC Zwolle. "Ja, ik ben een emotionele jongen. En als ik niet tevreden ben over mijn spel dan ben ik ook niet bang om dat met de wereld te delen. Vandaag tegen Portugal was het weer niet goed, maar op bepaalde punten ging het al beter." 

"De tweede helft was er iets meer ruimte om mijn acties te maken. Er komt weer wat meer vertrouwen in mijn dribbels. Het komt goed", aldus de jonge buitenspeler. Dinsdag speelt Jong Oranje de return in Portugal.

© Voetbalprimeur 2014
anwar el ghazi
marokkaan
portugal
oranje
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?