Lerares in Marokko steekt kind dood en gooit hem van flat

marokko
30
14 okt '14
In Marokko heeft een lerares in een moment van waanzin een verschrikkelijke moord begaan. Ze stak een 7-jarig kind dood en gooide hem vanuit haar woning uit het raam.

Het drama vond vorige week plaats in Berrechid. De vrouw was werkzaam op een privéschool en nodigde het zoontje van haar buurman uit bij haar thuis. Mogelijk voor bijles of andere activiteiten. De vrouw draaide om nog onbekende reden volkomen door waarna ze een mes pakte en het kind te lijf ging. Hij werd twintig keer gestoken. De jongen overleefde dit niet. 

Om van het lijk af te komen zag ze geen andere weg dan het uit het raam van de vierde verdieping te gooien. Daarop gingen alle alarmbellen rinkelen bij omwonenden en werd de politie opgeroepen. De lerares kon snel worden ingerekend. Het jongetje werd naar een lijkenhuis gebracht voor autopsie. Tijdens de ondervraging van de lerares zweeg ze in alle toonaarden. 

Ajourd'Hui meldt dat uit voorlopig onderzoek blijkt dat de vrouw les gaf in het openbaar onderwijs. Daar werd ze echter ontslagen waarna ze een nieuwe baan vond op een particuliere school.

© Redactie 2014
marokko
moord
steekpartij
berrechid
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?