Boulahrouz kijkt ogen uit: 'Wat een talent loopt hier'

sport
5
17 okt '14
De terugkeer van Khalid Boulahrouz naar Nederland draaide nog niet uit op het succes waarop de ervaren verdediger en Feyenoord hoopten.

'Boulah' raakte al snel na zijn komst naar Rotterdam geblesseerd en moest twee maanden vanaf de zijlijn toekijken. Zijn rentree nadert. "Medisch gezien ben ik fit. Nu moet ik zorgen dat ik ook wedstrijdfit word. Dat kan alleen maar door volop mee te trainen. Maar de trainer kan me gebruiken als hij me nodig heeft", zegt Boulahrouz in gesprek metHelden. De absentie en het toekijken, het viel de verdediger zwaar. "Tsja, ik had het graag anders gezien. Ik wil zo graag voetballen."

"Feyenoord is echt een hele fijne club. Het is echt recht voor zijn raap en what you see is what you get. De mensen die er werken, de supporters, echt iedereen is top. Het zijn gewoon aardige mensen. Ik wil me zo graag bewijzen hier, ik wil graag iets toevoegen", zegt Boulahrouz, die weet dat hij met al zijn ervaring een belangrijke rol kan spelen bij de ontwikkeling van jeugdige voetballers.

"Ik probeer natuurlijk ook tot hulp te zijn voor de jonge talenten. Goh, wat een talent loopt hier. Feyenoord heeft echt de toekomst. Ik hoop de jongens te kunnen helpen in het proces om mannen te worden. Want met alleen talent kom je er niet. Maar eerlijk gezegd, wil ik nu vooral zelf ook weer gaan spelen", aldus Boulahrouz in gesprek met Heldenonline.nl.

© Voetbalprimeur 2014
khalid boulahrouz
feyenoord
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?