Marokkaanse moeder doodt kinderen tijdens gruwelijk drama

marokko
69
28 okt '14
Een verschrikkelijk familiedrama heeft in de Italiaanse stad Rome voor opschudding gezorgd. Daarbij werden twee kinderen gedood.

Na de moord op haar drie kinderen probeerde de 42-jarige Khadija haarzelf op te hangen. Het drama vond maandagavond plaats, meldt Rai News. De politie deed de lugubere ontdekking toen de 45-jarige echtgenoot van de vrouw zich in het ziekenhuis meldde met steekwonden. Hij verklaarde tegenover de politie dat hij werd aangevallen door een dief, maar agenten besloten een kijkje te nemen in het huis van het gezin. 

Daar ontdekten ze de lichamen van twee dode kinderen van negen en drie jaar. Op de lichamen zijn sporen van ernstig geweld te zien. Mogelijk werden ze gedood met een bijl. Een vijfjarig kind werd ook ernstig toegetakeld maar leefde nog toen agenten aankwamen. Artsen doen er alles aan om in ieder geval zijn of haar leven te redden. Korte tijd later werd de moeder in de badkamer gevonden. Zij overleefde de zelfmoordpoging. 

Volgens de Marokkaanse krant Hespress ging er aan het drama een ernstige ruzie van het koppel vooraf. De Italiaanse politie onderzoekt de zaak.

Heb je hulp nodig?
113 Zelfmoordpreventie
Bel 113
24/7 bereikbaar (www.113.nl)
© Redactie 2014
marokko
italië
rome
moord
familiedrama
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi