Afellay dolblij: 'Mensen zeggen komt goed, maar dat is afwachten'

sport
0
3 nov '14
Ibrahim Afellay is blij dat hij weer kan voetballen. De aanvaller hervindt bij het Griekse Olympiakos Piraeus het plezier in de sport na een lange periode van blessureleed.

Na hersteld te zijn van een kruisbandblessure bij FC Barcelona werd Afellay verhuurd aan Schalke 04. Daar ging het wéér mis en de Duitse club behandelde de blessure van de oud-PSV’er niet goed, waardoor hij weer maanden aan de kant stond. Nu weet hij weer wat het is om te voetballen na die inktzwarte periode. "Ik heb zoveel meegemaakt qua blessureleed. Dan gaan dingen toch aan je knagen", vertelt Afellay over die moeilijke periode aan de NOS. 

"Je denkt: kom je toch terug? Je gaat je dingen afvragen. Kan ik ooit nog wel vrijuit bewegen?" "Hoe diep ik heb gezeten? Heel erg diep. Het gaf me zo’n onzeker gevoel omdat je niet weet waar je aan toe bent. Je weet niet hoe lang het gaat duren. Je weet niet hoe lang de revalidatie zal zijn. Dan kunnen mensen wel zeggen 'het komt goed', maar dat is natuurlijk altijd afwachten. Je hebt moeilijke momenten. Dat is denk ik normaal."

© Voetbalprimeur 2014
ibrahim afellay
olympiakos piraeus
marokkaan
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi