Vrouw (30) schrijft kind (9) liefdesbrieven
Een 30-jarige vrouw uit Frankrijk heeft een jongetje van slechts negen jaar ruim twintig liefdesbrieven geschreven. De liefdesuitingen gaf ze het jongetje mee op school.
06 November 2014
lifestyle

Eenmaal ontvangen verstopte hij de brieven met rode hartjes. Eind 2013 werden ze bij hem gevonden waarna de zaak aan het rollen kwam. De Franse justitie in Dordogne begon een onderzoek wegens misbruik, meldt de advocaat van de familie volgens het AD. Eind vorig jaar dienden zij al een klacht in voor de 23 liefdesbrieven. De vrouw - die werkzaam was als kantinemedewerkster op de school - bekende en kreeg een waarschuwing na een psychiatrisch onderzoek. Ook moest ze zich laten behandelen. 

Volgens de familie is dit een te lage straf en eist nu dat de vrouw terecht moet staan voor seksueel misbruik. Het jongetje is inmiddels elf jaar en maakt het slecht. Het gezin moest noodgedwongen verhuizen en de jongen krijgt psychiatrische hulp. In de brieven stond onder meer dat ze kinderen met het jochie wilde en samen met hem wil weglopen. 

frankrijk
opmerkelijk
liefde
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi