Bikkel Amrabat: 'Als ik op doel moet staan, doe ik dat'

marokko
1
7 nov '14
Nordin Amrabat wordt gezien als de gangmaker achter het huidige succes van Málaga. Het goede spel leverde de buitenspeler een oproep op voor de nationale ploeg van Marokko.

Hij is blij met zijn rol bij Málaga. "Ik ben 26 jaar en train elke dag hard om mezelf te verbeteren", zegt Amrabat op het digitale thuis van de Spaanse club. "Ik speel nu in een nieuwe positie en denk dat er nog veel ruimte is voor verbetering. Maar als de trainer wil dat ik in het doel ga staan, dan doe ik dat om het team te helpen."

"Ik speel nu en ik ben blij. Als Málaga de optie om mij te kopen licht, zal ik blij zijn. Maar als ik terug moet keren naar Galatasaray, is dat ook geweldig. Daar wil ik nu eigenlijk niet over praten. Ik wil me alleen concentreren op het spelen van voetbal."

Málaga begon niet geweldig aan het seizoen. De afgelopen vier wedstrijd wist het echter te winnen, waardoor het in de competitie is opgeklommen naar de zevende plaats. Komend weekend komt nummer negen Eibar op visite. 

"We voelen geen druk om de vijfde opeenvolgende zege te boeken. De laatste vier duels hebben we gewonnen en nu spelen we thuis. Ik hoop dat het uitverkocht is, dat geeft echt een boost. Het is belangrijk voor ons om dit weekend te winnen, maar we moeten vooral ook geduldig zijn."

© Voetbalprimeur 2014
marokko
nordin amrabat
malaga
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?