Marokkaanse bij invloedrijkste vrouwen in bedrijfsleven VS
Marokkaanse vrouwen ontpoppen zich buiten de landsgrenzen steeds meer als echte zakenvrouwen en krijgen daarvoor erkenning na erkenning.
12 November 2014
lifestyle

Onlangs werd de jonge Marokkaans-Amerikaanse Nadine Hanafi verkozen tot een van de beste jonge ondernemers van de VS en nu heeft een andere Marokkaanse een eervolle titel binnengesleept. Sophia Fouzia Leaguedi, een Marokkaanse inwoonster van Chicago, werd verkozen tot een van de meest invloedrijke vrouwen in het bedrijfsleven van de staat. In totaal werden vijftien invloedrijke vrouwen uitgekozen. 

De prijs werd uitgereikt door de Daily Herald Business Ledger. Het is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij vrouwelijke ondernemers en managers die uitblinken in hun werk in het zonnetje worden gezet. Een van hen is zoals gezegd de Marokkaanse Leaguedi, meldt MWN. De zeventiende editie vond plaats in Naperville, een voorstad van Chicago. 

Onderscheidend De Marokkaanse zakenvrouw onderscheidde zich door haar werk als hoofd van haar eigen bedrijf Ameroc Export Inc., dat gespecialiseerd is in het leveren van diensten aan Amerikaanse bedrijven die hun producten willen exporteren naar verschillende delen van de wereld. Sophia studeerde af aan de Mohamed V Universiteit in Rabat en deed daarna een opleiding business en management aan de Pierce College in Los Angeles.

marokko
vs
sophia fouzia leaguedi
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi