Gezochte Marokkaanse moeder onschuldig in zaak gedode zoon

marokko
23
14 nov '14
De 22-jarige Fadila werd samen met haar 33-jarige vriend David gezocht nadat hun zoontje dood, gewikkeld in een hoofddoek, in een koffer werd gevonden. Ook Interpol zocht het stel.

Inmiddels is Fadila door de politie gearresteerd. Zij was blijkbaar niet op de hoogte van de dood van haar zoon. Tijdens het verhoor liet ze weten dat David hun tweejarig kind Imran naar zijn grootouders in Malaga zou brengen. Een buurman, opgetrommeld als getuige, bevestigde het verhaal omdat Fadila dit tegen hem gezegd zou hebben enkele dagen voor de moord. 

El Comercio doet uitgebreid verslag van de zaak en weet dat David schuld heeft bekent. Hij werd urenlang gehoord door verhoorders toen hij in tranen uitbarstte en zijn bekentenis deed. Op de vraag of Fadila iets te maken heeft met de kindermoord antwoordde hij van niet. De dader verklaarde onder invloed van drugs geweest te zijn toen hij gewelddadig werd en zijn kind klap na klap gaf.    Buren klaagden vaker over het gewelddadig gedrag van de man. Fadila zou hier ook meerdere malen het slachtoffer van zijn geweest. Onderzoek moet uitwijzen of Fadila helemaal onschuldig is.

© Redactie 2014
marokko
spanje
fadila
malaga
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi