Agent in Marokko voor rechter na filmpje met godslastering (video)

marokko
27
18 nov '14
Vorige week berichtten wij over een politieagent die in Marokko helemaal door het lint ging. Hij richtte zijn toorn op een vrouw die werd gearresteerd.

De vrouw werd op het strand gearresteerd op verdenking van drugsbezit. In de auto liet hij haar weten haar zaak 'persoonlijk te gaan behandelen'. Hij schroomde niet haar te bedreigen en te beledigen. Ook haar moeder kwam geregeld voor in zijn schandalig betoog. Van een flinke scheldpartij kijkt men niet zo erg op maar de man bleek ook niet vies te zijn van flinke godslastering. 

Toen de vrouw haar verhaal wilde doen en liet weten niet gediend te zijn van de scheldkanonnade ging hij 'rustig' verder met waar hij gebleven was. Hij beet haar vervolgens toe: 'Ik beledig je, jou en je moeder erbij, en nu?'. De vrouw zegt vervolgens de zaak aan Allah over te laten. Daarop zei hij hetgeen hem nu op een strafzaak komt te staan: 'Donder op, jij en je Allah'. 

Inmiddels heeft ook de Marokkaanse justitie het filmpje onder ogen gekregen en heeft besloten over te gaan op vervolging van de man. Hij zal waarschijnlijk ergens volgende week voor de rechter verschijnen wegens zijn misdraging. Naast godslastering staat hij ook terecht voor het bedreigen en beledigen van de gearresteerde vrouw. Het is niet bekend of hij in afwachting van zijn proces zijn werkzaamheden nog uitvoert. 

LET OP: VIDEO BEVAT ZEER GROF TAALGEBRUIK!

© Redactie 2014
marokko
rabat
godslastering
politie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi