Franse pedofiel Marokko komt met schokkende verklaring

marokko
25
24 nov '14
De Franse pedofiel Jean Marie Guillaume is inmiddels gehoord door politie en justitie. Tijdens verhoren kwam hij met misselijkmakende verklaringen.

Guillaume staat terecht voor het misbruiken van twee minderjarige kinderen, hij gebruikte hierbij geen geweld omdat het hem wel heel makkelijk werd gemaakt. De verdachte ontkende de beschuldigingen van aanranding en ander misbruik tegenover de politie. De 66-jarige Fransman betoogde dat hij de twee jongetjes en hun ouders bij hem thuis uitnodigde. Daar brachten ze de nacht door, waarbij de kinderen in hetzelfde bed als de viezerik sliepen. 

Hun ouders wisten hiervan en sliepen in een andere kamer, aldus Guillaume. 'Soms verbleven ze wel twee dagen in mijn huis', zei hij. De slachtoffers verklaarden dat hij hen met de nodige dwang verkrachtte. In tegenstelling tot eerdere berichten kregen ze hier geen grof geld voor, maar vijf tot tien dirham. Ook blijkt de verdachte zes jaar ouder te zijn dan de Marokkaanse pers eerder meldde. 

De verdachte woont al jaren in Marrakech en zou elf kinderen misbruikt hebben. Mogelijk zijn er meer slachtoffertjes maar weigeren ze hun ouders iets te vertellen. 

Bewijs In het huis van de verdachte vond de politie ondergoed van de jongens. Dat is een van de belangrijkste bewijsstukken. Guillaume zegt zonder blikken of blozen dat de jongens het daar simpelweg achterlieten na gebruik van de wc. Ook vonden agenten foto's van zijn slachtoffers op zijn computer. De jongens waren bijna naakt te zien. Hij hield de foto's naar eigen zeggen als 'aandenken'. 

De kinderen hebben veel schade geleden en zullen de aanklacht niet laten vallen. Mogelijk wil de politie ook een stevig woordje babbelen met de ouders. Inhoudelijk sprak Moroccoworldnews nog niet over de andere kinderen.

© Redactie 2014
marokko
frankrijk
pedofiel
jean marie guillaume
pedofilie
marrakech
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi