Moskee Amsterdam gaat zonder jouw hulp sluiten!

algemeen
22
11 dec '14
Moskee Al Fath doet een noodkreet richting alle moslims in Nederland. De moskee dreigt namelijk gesloten te worden als er niet snel op tafel komt.

De Al Fath moskee is gehuisvest in het pand 'De Verbinding' in Amsterdam Oost. De gemeente besloot het huurcontract te beëindigen waardoor de mogelijkheid ontstond om de locatie over te kopen. Ook de Turkse moskee in het gebouw kon gekocht worden. De Turkse gemeenschap heeft (Al7amdoulilah) binnen korte tijd snel genoeg geld bij elkaar gekregen om over te gaan tot de koop. Boven de Marokkaanse moskee hangt echter een donkere wolk. Mocht er voor 10 januari geen 200.000 euro ingezameld worden gaat de moskee sluiten en zal het voor andere doeleinden gebruikt worden. 

Daarom doet de moskee een dringende oproep richting alle moslims. Alle hulp is welkom, hoe klein of groot ook. Kan je financieel geen steentje bijdragen? Deel dit bericht of zet initiatieven op om geld in te zamelen. Alleen samen kan de moskee gered worden en de gebeden door kunnen gaan. Vooral voor de oudere generatie is de moskee in de Transvaalbuurt belangrijk omdat ze niet ver kunnen lopen. 

Hadith Onze geliefde profeet Mohammed (vzmh) heeft gezegd: 'Degene die een moskee bouwt, al is het ter grootte van een nest van een vogel of zelfs kleiner, Allah (de Verhevene) zal voor hem een huis bouwen in het Paradijs' . (Sunan ibn Majah)  


Doneren kan middels de onderstaande gegevens. 

Rekeningnummer: NL22 INGB 0005746001 - ten name van: moskee Alfath-almoebien.

© Redactie 2014
moskee
al fath
amsterdam
islam
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?