'Afellay door gedrag mogelijk alweer weg bij Olympiakos'

sport
28
22 dec '14
Er lijkt een breuk te komen in de samenwerking tussen Ibrahim Afellay en Olympiakos Piraeus.

Volgens Griekse media botert het niet tussen de speler en trainer Michel en zou de club hem weer terug willen sturen naar FC Barcelona. Afellay speelt sinds augustus op huurbasis voor de Griekse topclub Olympiakos en daar startte de Oranje-international het seizoen ook goed met een goal tijdens zijn debuut. In veertien officiële optredens heeft Afellay vier keer gescoord, maar er is intussen ook ruis op de lijn met de Spaanse trainer Michel onstaan. 

Na de Champions League-wedstrijd tegen Malmö verweet Michel hem als enige de fans niet bedankt te hebben en woensdag was er weer een akkefietje tussen de twee, tekent het Algemeen Dagblad op. De trainer wisselde Afellay na een uur tijdens de wedstrijd tegen Panionios. Michel neemt het de voormalig PSV'er kwalijk dat hij direct naar binnen ging en niet in de dug-out plaatsnam.

Michel is bovendien niet te spreken over de inzet van Afellay, die als gevolg van zijn gedrag van woensdag niet bij de selectie zat voor het duel met Kalloni van zaterdag. Olympiakos zou zelfs al van Afellay af willen door het huurcontract te ontbinden. De Grieken huren de aanvallende middenvelder tot het einde van het seizoen van Barcelona.

© Voetbalprimeur 2014
ibrahim afellay
olympiakos piraeus
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi