Marokkaanse seksuologe maakt taboes bespreekbaar op YouTube (video)
Na veertien jaar ervaring in haar kliniek gaat Amal Chabach op haar YouTube-kanaal informatie en advies geven over seksualiteit.
01 January 2015
lifestyle

Chabach is de eerste Marokkaanse seksuologe en maakt in een promotionele video kenbaar dat ze de meest voorkomende gezondheidsproblemen aangaande seksualiteit in detail gaat bespreken. Dat onderwerp is in veel delen van Marokko nog steeds taboe. Ook zal ze bespreken hoe huwelijkszaken opgelost kunnen worden en hoe seksuele problemen voorkomen kunnen worden. 

'Deze afleveringen zijn bedoeld om mensen iets bij te brengen. Men moet alles weten over deze onderwerpen zodat ze hun relaties op sterke gronden kunnen bouwen en onenigheid en problemen kunnen voorkomen', aldus Chabach. De arts voegde eraan toe dat ze tijdens de video's rekening zal houden met de Marokkaanse cultuur en tradities. De eerste afleveringen zullen in het Frans zijn en met Arabische ondertiteling.

Ook zullen ze gratis te bekijken zijn. Bovendien komen er ook lessen die tegen een redelijke prijs downloadbaar zijn, zei de arts.

marokko
amal chabach
seksualiteit
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi