Nederlandse zamelde geld in voor tattoo op rug
Een vrouw uit Den Haag heeft een wel heel opmerkelijke actie op touw gezet. Via haar Facebookpagina zamelde ze geld in voor een vleugeltattoo.
05 January 2015
lifestyle

Martha Visser droomt haar hele leven al van vleugels op haar rug, maar het geld daarvoor ontbrak. Met de pagina 'Geef Martha Wings' zamelde ze geld in voor haar eigen droom. Zo'n tatoeage zou rond de 2000 euro gaan kosten. Niet getreurd: het geld dat over zou blijven zou ze schenken aan de stichting Michael-Wings, een organisatie die internet mogelijk maakt voor kinderen in ziekenhuizen. 

Geschrapt Het kwam Visser op honderden reacties te staan. Velen zijn van mening dat een dergelijke inzameling belachelijk is en dat ze maar 'moet gaan werken voor haar tattoo'. Na alle reacties en een negatief oordeel van Michael-Wings heeft Visser de actie stopgezet en de pagina weggehaald. Stichtingsvoorzitter John Kenniphaas zegt niet geassocieerd te willen worden met een crowdfundactie voor een tattoo. 

'Als ze ons maandag niet van haar website heeft gehaald, ondernemen we juridische stappen', voegt hij eraan toe volgens het AD. Daar gaf Visser gehoor aan. Ze zegt het vervelend te vinden en heeft haar excuses aangeboden. 

'Ik heb alle respect voor stichting Michael-Wings dus het verwijderen en publiekelijk mijn excuses aanbieden, is het minste wat ik kon doen', licht ze toe.

tatoeage
opmerkelijk
martha visser
den haag
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi