Mysterie rond in coma geslagen Marokkaan in VS

marokko
5
6 jan '15
De 22-jarige Youness Adlan is in de Verenigde Staten nabij een nachtclub bewusteloos geslagen op straat. Sindsdien ligt hij in coma.

Adlan zag het licht uitgaan in de vroege uren van nieuwjaarsdag in Florida. Hij werd neergeslagen en werd met een gebroken schedel naar het ziekenhuis geëvacueerd. De jonge Marokkaan werd nabij de nachtclub Cameo neergeslagen, meldt Miami Times. Adlan woont in Johnston, Rhode Island en werd door een vriend, Amane Maghous (23), bewusteloos gevonden. 

Hij belde een ambulance, die hem in kritieke toestand naar het Ryder Trauma Center bracht, waar hij in coma is gezet. De bron citeerde artsen, die zeiden dat er een mogelijkheid is dat Adlan het niet gaat redden. Die nacht was Adlan samen met Maghous maar werden ze op een nog onbekende manier gescheiden. Volgens de vriend zou een bewaker hem het een en ander uitgelegd hebben. 

Kort voor het drama zou de Marokkaan de brandweer hebben gebeld, waarna hij vol in het gezicht werd geraakt en op de grond viel. Het is nog niet bekend waarom hij de brandweer belde en wie hem sloeg. De politie is nog niet in staat geweest de bewaker te bereiken. Ook zijn er geen getuigen of verdachten. Een politiewoordvoerder zei dat het onderzoek nog in volle gang is.

© Redactie 2015
marokko
youness adlan
florida
vs
mishandeling
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi