Moskee geeft gratis biografieën profeet Mohammed weg, HELP MEE!

algemeen
3
19 jan '15
Stichting as-Soennah uit Den Haag geeft gratis biografieën van onze geliefde profeet Mohammed (vzmh) weg om zo tegen onwetendheid te strijden.

In een tijd waarin vooral mensen aan het woord komen en voor hun beurt praten over profeet Mohammed (vzmh) kun je maar op een ding reageren en dat is laten zien hoe het wel zit. Stichting as-Soennah begrijpt dit en schenkt niet-moslims biografieën, zodat zij kunnen lezen over het ware karakter van Mohammed (vzmh). Zij kunnen dan lezen hoe hij was als vader, echtgenoot, vriend, leider, boodschapper en profeet. 

Succesvol Bestuursvoorzitter Abdelhamid Taheri zegt in gesprek met de redactie van Marokko.nl dat het project nu al zeer geslaagd is. 'Deze actie is nu al zeer succesvol en we hebben dan ook al honderden bestelling van mensen die werkelijk geïnteresseerd zijn in wie profeet Mohammed (vzmh) was', zegt Taheri. Hij prijst dan ook de houding van mensen die zelf op onderzoek gaan en niet afgaan op meningen en onwaarheden uitgesproken in de pers. 

'Wij zijn zeer verheugd wederom te merken dat veel mensen zich niet laten leiden door valstrikken en leugens over wie profeet Mohammed (vzmh) is en zelf opzoek durven te gaan naar de waarheid.' Op deze manier wil de stichting mensen die zich niet laten leiden door propaganda een handje helpen. 

HELP! Om de actie zo lang mogelijk door te laten gaan kan jij als moslim of niet-moslim een bijdrage leveren. Zoals verwacht kan worden kost het nogal wat om dit mooie initiatief in leven te houden. Donaties hiervoor zijn dan ook zeer welkom. HELP DUS MEE! 
Doneer via: Stichting as-Soennah
o.v.v.: gratis biografie
IBAN: NL13 INGB 0660 3838 37 BIC: INGBNL2A

Via de homepage is er de mogelijkheid om via iDeal te doneren.

© Redactie 2015
islam
den haag
as soennah
abdelhamid taheri
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?