Mossad wil Marokkanen werven voor strijd op internet

marokko
67
20 jan '15
De beruchte geheime dienst Mossad wil Marokkanen werven om ze in te zetten op het gebied van internet.

Het bericht in de Marokkaanse krant Al Massae is allerminst opmerkelijk te noemen omdat Marokkaanse burgers over het algemeen niet positief staan tegenover de zionistische schurkenstaat Israël. Desondanks wil de geheime dienst Marokkanen inzetten om informatie in te winnen op internet. Zij zouden vooral nuttig zijn bij het verschaffen van informatie in het klassiek Arabisch, Marokkaans Arabisch, Frans en Engels. 

De bron meldt dat zowel man als vrouw in alle specialiteiten welkom zijn. Uiteraard moeten kandidaten technisch zeer bekwaam zijn om te voorkomen dat ze opgespoord worden door bijvoorbeeld de Marokkaanse geheime dienst. Bij de weinig eervolle baantjes hoort bovendien een zeer goed salaris. Infiltreren in het zionistensysteem is echter niet denkbaar omdat kandidaten door Mossad-experts gescreend worden. 

In 2013 zei Amos Yadlin, hoofd van de Mossad, al dat zijn afdeling had geïnfiltreerd in Marokko. Toen sprak hij nauwelijks geloofwaardige spierballentaal waarbij hij beweerde dat hij in staat was om Marokko politiek, economisch en sociaal te beïnvloeden.

© Redactie 2015
marokko
zionisten
mossad
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?