Vrouw lacht al veertig jaar niet meer om rimpels te voorkomen
De vijftigjarige Tess Christian gaat wel heel ver om haar gezicht van rimpels te behoeden.
lifestyle

De vrouw tracht al veertig jaar haar lach in te houden om op deze manier geen rimpels te krijgen, meldt Spitsnieuws op basis van een stuk in Daily Mail. Terwijl haar familie of vrienden tijdens gelegenheden om haar heen giechelen en het gezellig hebben blikt Tessa regelmatig stoïcijns voor haar uit. 'Ik heb de controle over mijn gezichtspieren. Daardoor heb ik geen rimpels in mijn gezicht', zegt ze.

Haar omgeving vraagt of ze Botox gebruikt maar dat ontkende ze direct. 'Iedereen vraagt me of ik Botox heb ingespoten. Maar dat is dus niet zo. Ik lach niet meer sinds ik een tiener was.' Vreemd genoeg beaamt arts Nick Lowe dat de opmerkelijke methode van de Britse wel degelijk werkt. 

'Rimpels ontstaan door het kreuken van het gezicht of door te lachen. Als iemand kan trainen zo min mogelijk gezichtsuitdrukkingen te gebruiken, kan dit ervoor zorgen dat je minder rimpels krijgt', legt Lowe uit. Daily Mail publiceerde in het artikel meerdere foto's waarop de vrouw doodserieus te zien is terwijl anderen een glimlach niet kunnen onderdrukken.

opmerkelijk
tess christian
groot-brittannië
lachen
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi