Vrouw in Marokko levend verbrand door losgeslagen ex-man

marokko
11
2 feb '15
In de Marokkaanse stad Ksar El Kebir heeft zich een verschrikkelijk incident voorgedaan. Een vrouw werd daar levend verbrand door haar voormalige echtgenoot.

Het drama vond ruim een week geleden plaats en lijkt om een passiemoord te gaan. Volgens Marokkaanse nieuwsbronnen was het slachtoffer met de dader gescheiden maar wilde de man haar graag terug. Anisa - zoals het slachtoffer heet - zag een nieuw huwelijk met haar ex niet zitten en weigerde dan ook. Na opnieuw een ruzie werd de vrouw opgesloten in het huis en zette hij het in vuur en vlam. 

De brandweer kon de brand nog snel blussen maar de vlammen en de rookontwikkeling werden de vrouw te veel en overleed. Kort daarvoor bleken de kinderen van het koppel uit huis te zijn gestuurd door hun vader. Hoewel de dader alle aantijgingen ontkende blijken de verklaringen van de kinderen belastend. Na het verlaten van het huis brak er vrijwel direct brand uit.

De familie van Anisa wil graag zien dat haar ex lange tijd in de gevangenis doorbrengt en heeft een aanklacht ingediend.

© Redactie 2015
marokko
ksar el kebir
schokkend
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi