BIZAR: man verminkt neus om op slechterik te lijken

buitenland
4
5 feb '15
De 37-jarige Henry Damon is geen doorsnee man. Sterker nog: hij heeft een van de opmerkelijkste gezichten ter wereld.

Dat kreeg hij echter niet door moeder natuur. De in Caracas woonachtige man liet een deel van zijn neus weghalen om op de slechterik uit Captain America te lijken. Na de ingreep lijkt de vader van twee kinderen op Red Skull. Damon blijkt niet vies van een paar operaties. Mooi is anders, maar hij kan er prima mee leven. Eerder liet hij al implantaten op zijn voorhoofd en armen zetten om op de slechterik te lijken. 

De dokter die hem hierbij hielp heeft ook een opmerkelijk verleden. Emilio Gonzalez heeft zijn medische studies niet afgemaakt en wilde van zijn passie zijn werk maken. Sindsdien voert hij zware ingrepen uit voor extreme lichaamskunst en tatoeages. Gonzalez zegt over zijn klant het volgende: 'Henry is fysiek en intellectueel een gezonde man. Hij is een geweldige vader en echtgenoot met een extreme smaak voor lichaamsmodificaties. Henry weet heel goed wat hij wil'. 

Volgens de 'dokter' gaat Damon binnenkort implantaten laten inbrengen in zijn kaaklijn, kin en wangen. Zijn huid verven ze vervolgens rood. 'Dan lijkt hij echt op de superschurk', aldus Gonzalez.

© Redactie 2015
opmerkelijk
red skull
henry damon
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?