Minnares overlijdt in Marokko na sprong uit raam

marokko
25
6 feb '15
Een vrouw is maandag in de Marokkaanse stad Kenitra overleden toen ze tijdens een vluchtpoging uit het raam sprong van een appartement op de derde verdieping.

Het gaat om de minnares van een docent. Het slachtoffer werkt als barmeisje en had al geruime tijd een relatie met de getrouwde man, weet Assabah. Op de bewuste dag dronken de 56-jarige man en zijn minnares het een en ander in een bar waarna ze naar het appartement vertrokken. Zij waren in de veronderstelling dat de vrouw des huizes niet thuis was. 

De schrik zat er dan ook goed in toen ze ineens kwam opdagen in gezelschap van de schooldirecteur van de docent. Om te ontsnappen vluchtte de vrouw uit een raam, maar maakte hierbij een dodelijke smak. Ze was op slag dood, beaamt de krant. De dochter van de dode vrouw bevestigde de langdurige relatie van haar moeder met de leraar. 

Hij zal zich moeten verantwoorden voor doodslag, dronkenschap en overspel. Bovendien zoekt de politie nog uit of er wel echt sprake is van een tragisch ongeval. Hiermee willen de autoriteiten uitsluiten dat de vrouw geduwd is.

© Redactie 2015
marokko
kenitra
huwelijk
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?