Kleine Yahya succesvol geopereerd

marokko
8
26 feb '15
Yahya El Jabaly is een Marokkaans jongetje die geboren is met een bijzondere afwijking. Hij werd nagenoeg zonder gezicht geboren.

Fatima Baraka, woonachtig in Melbourne in Australië, zorgde ervoor dat de vrolijke jongen naar haar woonplek kon komen om daar geopereerd te worden. Ze bleek zelfs een chirurg te vinden die bereid was Yahya (foto) te opereren. Tony Holmes staat onder meer bekend als de arts die de siamese tweeling Trishna en Krishna opereerde. Vandaag meldt de stichting Moroccan Children's Appeal - de organisatie van Baraka - dat Yahya geopereerd is en dat de ingreep geslaagd is. 

'De operatie van Yahya was zeer succesvol. Namens Yahya en zijn familie willen we iedereen bedanken voor de voortdurende steun, berichten en gebeden voor de kleine Yahya. Hij is zo'n moedige en gelukkige jongen. Zijn leven zal vanaf nu alleen beter worden. Hij herstelt goed. We zijn gezegend met een geweldig team van chirurgen en verpleegkundigen', valt te lezen. 

Over de hele wereld stroomden de afgelopen weken foto's en berichten binnen voor het Marokkaans kind. Wij houden jullie uiteraard op de hoogte.

© Redactie 2015
marokko
yahya
operatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi