Crewleden dramaserie Odyssey in Marokko aangevallen

marokko
4
27 feb '15
Twee teamleden van de serie Odyssey zijn in Marrakech aangevallen. Zij waren in het zuiden van Marokko om te filmen voor de serie.

Dat meldt showbizz-website Deadline. De adjunct-directeur en een make-up artiest vertrokken 's avonds laat uit een restaurant in de buurt van hun appartement in Gueliz. Onderweg werden ze door een groepje jongeren aangevallen die de twee wilden beroven. De crewleden verdedigden zichzelf waardoor het tot een vechtpartij kwam. Beiden moesten naar een ziekenhuis gebracht worden voor hun verwondingen. 

Ze liepen onder meer gebroken handen op maar lijnproducer Ahmed Abounouom verwacht dat ze snel zullen herstellen. 'Dit kon overal ter wereld gebeuren. Het was niet op de set en heeft niets met de serie te maken', voegde hij daaraan toe. De werkzaamheden lopen geen vertraging op, zegt de producer. 

Populair Marokko is uitgegroeid tot een toplocatie voor filmmakers uit Hollywood. Zij die op zoek zijn naar plekken in het Midden-Oosten of exotische locaties kiezen vooral voor Marokko. Vooral de rust die Marokko kent in tijden van chaos in Arabische landen heeft geholpen. American Sniper, Game of Thrones en Mission Impossible 5 zijn enkele grote producties die deels in Marokko worden gefilmd.

© Redactie 2015
marokko
odyssey
marrakech
overval
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi