Gruwelijke actie Marokkaanse politie bij arrestatie drugsbaron (video)

marokko
12
24 mrt '15
Het politiekorps van Inezgane heeft een masterplan bedacht om een lang gezochte drugsbaron in de kraag te vatten.

Tegen de drugsdealer zijn door heel Marokko zeventig (!) arrestatiebevelen uitgevaardigd en daarom bedacht de politie van Inezgane dat het nu echt tijd wordt voor een arrestatie. Al Akhbar meldt dat de politie een tip kreeg over een drugsdeal in de zuidelijke stad. Om de drugsbaron te grijpen zette men een begrafenisstoet op. Een politieteam wachtte hen op in een begrafenisauto. 

Toen de dealer naderde en wel moest stoppen voor de stoet grepen agenten hun kans. Er volgde onmiddellijk een omsingeling maar de crimineel gaf zich niet zomaar gewonnen. Hij verzette zich hevig. Enkele agenten raakten gewond toen de verdachte een mes trok en ermee op los te steken. De tip bleek juist: in de auto werd cocaïne, traangas, hasj, geld en een zwaard gevonden. 

Ahdath Souss kreeg beelden in handen kort na de arrestatie. Daarop is de verdachte met een handlanger te zien. Agenten reageerden verheugd en legden het publiek uit hoe de arrestatie tot stand kwam. Omstanders juichten en klapten voor de politie.

© Redactie 2015
marokko
inezgane
opmerkelijk
drugssmokkel
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi