Berberstalige conferentie over liefde voor profeet Mohammed

algemeen
5
3 apr '15
In moskee as-Soennah in Den Haag is de Berberstalige conferentie volop aan de gang met als prachtig maar gewichtig thema: 'De geliefde Profeet (vrede zij met hem)'.

De man die voor de moslims, wereldwijd, een man is die hun leven voorgoed veranderd heeft. Hij (vrede zij met hem) die de geschiedenis zodanig heeft beïnvloed met de Hulp van zijn Heer dat éénderde van de wereldbevolking in hem gelooft! Voor ieder wat wils Tijdens deze Islamitisch wetenschappelijke conferentie zullen de lezingen in de Berberse taal gegeven worden, maar voor de Nederlandstaligen ook live vertaald naar het Nederlands! 

Wil jij hier gebruik van maken? Kom dan tijdens de lezingen naar onze moskee aan de Fruitweg 5 te Den Haag. 

Vrijdagpreek  Ook zal op vrijdag 3 april de vrijdagpreek door niemand minder gegeven worden dan door de alom bekende Sheikh Mohammed Bounis. Deze preek zal door Aboe al-Haarith na het vrijdaggebed direct naar het Nederlands vertaald worden voor alle toehoorders. 
Speciaal bezoek  Op zondag 5 april worden we tijdens de Conferentie ook geëerd door de komst van Sheikh Abdellah ibn ul-Madani uit Marokko. Zijn lezing zal in het Arabisch gegeven worden en eveneens live vertaald naar het Nederlands. Dit en nog veel meer kun je verwachten op deze conferentie. 

Een conferentie die wederom belooft in het geheugen gegrift te blijven en de liefde voor onze Profeet zal versterken. We zien jullie terug en neem kennissen, vrienden en familie mee! 

Wees erbij en vertel het voort!

© Redactie 2015
den haag
berbers
islam
conferentie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi