Vrouw in Marokko gearresteerd om verkopen eigen baby

marokko
7
20 apr '15
Een vrouw is in Casablanca gearresteerd nadat ze meerdere malen had geprobeerd haar baby te verkopen.

De pers in Marokko smult ervan, maar dat het om een schokkende daad gaat staat buiten kijf. De 27-jarige vrouw uit de wijk Hay Hassani zou het kind, dat geboren werd uit een buitenechtelijke relatie, verschillende pogingen hebben gewaagd. De zaak kwam op gang toen de baby gevonden werd. 

De biologische moeder werd al snel gevonden en tijdens haar verhoor biechtte ze al snel op dat de duistere plannen had. Een adoptie is daarvoor misgelopen omdat de moeder zeer sloom was met het regelen van de juiste juridische documenten. 

Vijf baby's Volgens Yabiladi biechtte de moeder op vijf kinderen te hebben gekocht. Al deze kinderen verwekte ze in buitenechtelijke affaires. De baby's werden vooral verkocht aan gezinnen die een babywens hadden maar niet langs de legale adoptiewegen een kind wilden adopteren. Twee tussenpersonen hielpen de vrouw bij haar bizarre verkopen. 

Vooralsnog zijn details over deze vijf baby's en de gezinnen waar ze nu leven niet bekendgemaakt. Wel heeft de politie naast de biologische moeder ook de twee tussenpersonen gearresteerd. Ook een van haar minnaars is in voorlopige hechtenis geplaatst. 

Onderzoek moet onder meer uitwijzen of de vrouw de baby's bewust verwekte om ze te verkopen of dat ze onbedoeld keer op keer zwanger raakte.

© Redactie 2015
marokko
casablanca
bizar
baby
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi