Oma van Obama in Mekka voor Umrah

buitenland
21
24 apr '15
Sara Omar, de oma van de Amerikaanse president Barack Obama, is ondanks haar leeftijd actief met het praktiseren van haar geloof.

Arab News meldt vandaag dat Omar (foto) in Mekka is om de Umrah te verrichten. Dat doet ze met haar zoon Saeed Obama, oom van Barack Obama, en haar kleinzoon Mousa Obama. Ook bezocht ze in de heilige stad een tentoonstelling over onze geliefde profeet Mohammed. Volgens de oude vrouw weerspiegelt de tentoonstelling te tolerantie van onze profeet en verwerpt het geweld. 

'Ik ben erg blij deze tentoonstelling te hebben bezocht. Het is een goed voorbeeld voor de verspreiding van de islam op een moderne manier en met de ondersteuning van wetenschappelijk authentieke documenten.' De tentoonstelling is in stadsdeel Naseem in Mekka te zien.

Het lijkt Omar een goed idee als deze tentoonstelling ook eens in andere landen te zien zou zijn. Op deze manier kunnen veel misstanden uit de wereld geholpen worden. Met de steun van de autoriteiten zou dat goed mogelijk zijn. Ook prees ze de inspanningen van de Saudische regering om de twee belangrijkste moskeeën uit te breiden.

© Redactie 2015
barack obama
vs
islam
sara omar
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi