Debiele rechtsextremisten willen varkensboerderij om moslims af te schrikken

buitenland
26
8 mei '15
En de prijs voor meest idiote en lachwekkende plan van het jaar gaat naar deze Zweedse islamhaters... En wel om het volgende!

Een groep rechtsextremisten wil een varkensboerderij neerzetten naast een opvangcentrum voor asielzoekers in Gullberg. Op deze manier hopen ze islamitische migranten af te schrikken en weg te jagen. De groep schreef een brief aan de Zweeds immigratiedienst om aan te geven wat hun plannen zijn. Moslims in de stad moeten als het aan de groep ligt bibberend hun spullen pakken en de stad verlaten. 

Het gaat om de Interest Group voor het voortbestaan van Gullberg, meldt Sveriges Radio. Het lachwekkendste van alles is dat Henry Sandahl, een plaatselijke politicus, akkoord gaat met het plan en er wel heil in ziet. Zijn argument? 'Je weet dat moslims niet bevriend zijn met varkens', zei hij tegenover de radiobron. Gelukkig heeft niet iedereen in Zweden de intelligentie van een kokosnoot.

Ake Sander, hoogleraar psychologie van de Universiteit van Göteborg reageerde eveneens: 'Moslims mogen geen varkensvlees, alcohol of gokken, maar er staat niets in de Koran over het niet in de buurt komen van varkens'. 

© Redactie 2015
islamhaat
islamofobie
zweden
migratie
migranten
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?