Marrakech minimaal 740.000 dirham rijker door bezoekje Beckham
Het bezoekje van David Beckham aan Marrakech heeft de stad op z'n minst 740.000 dirham opgeleverd.
08 May 2015
shownieuws

Vooral het luxe resort waar hij en zijn vrienden verbleven is blij met zijn komst. Beckham vierde zijn veertigste verjaardag in het Amanjena resort op 2 en 3 mei. Het feestje en de huur van riante appartementen kostte zo'n 50.000 pond. Dat meldt tijdschrift Closer. Zijn gasten en familie kwamen uiteraard niks te kort. Onder zijn vrienden waren onder meer Eva Longoria, chefkok Gordon Ramsey en voormalig Spice Girls Emma Bunton en Mel C..

Amanjena is een immens resort waar ook de mogelijkheid bestaat om villa's te huren. Beckham huurde voor het gemak tien van deze villa's. Victoria Beckham huurde de grootste af voor zo'n 2418 pond per nacht. Daar krijg je wel wat voor. Victoria had een eigen butler, eigen zwembad en een eigen tuin, weet Closer. 

'De gasten moesten worden getrakteerd op een weelderig feest en de wereldberoemde chef Ludovic Gomeiro zorgde voor een groots diner, gevolg door een spetterende vuurwerkshow.' Ook kregen alle gasten schoonheidsbehandelingen en een persoonlijke rondleiding door de stad.

marokko
marrakech
david beckham
verjaardag
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi