Voormalig rapster schrijft tweede boek over bekering
Melanie Georgiades, ook wel bekend als Diam's, was een rapster en bekeerde zich onlangs tot de islam. Ze schreef hier een boek over.
21 May 2015
lifestyle

Georgiades schreef eerder ook al een boek en is door haar tweede boek volop in de publiciteit. Vandaag presenteert ze haar boek 'Melanie, Frans en moslima' aan de media. Om haar nieuwe boek te promoten spreekt ze bij het Frans televisieprogramma Sept A Huit over het boek en haar nieuwe leven. De voormalig rapster bekeerde zich in 2012 en verscheen toen bij hetzelfde programma. Dat deed ze bedekt van top tot teen. Nu drie jaar later is het weer tijd om met Thierry Demaiziere te praten in zijn programma. 

'Toen ik over haar nieuwe boek wist nam ik direct contact op. Ze heeft goede herinneringen aan haar laatste bezoek aan de show. Die ontmoeting was voor haar een belangrijk moment in haar leven. Haar nieuwste boek beschrijft ze als 'een tweede geboorte'', aldus de presentator. 

In het voorjaar van 2012 beviel de bekeerlinge overigens van haar dochter Maryam en sindsdien gebeurde er veel in haar leven. Melanie beviel opnieuw, is gescheiden en trouwde opnieuw. Zondag zal de uitzending op de Franse zender TF1 te zien zijn.

islam
bekering
melanie georgiades
diams
rapper
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi