Sympathisanten Israëlische Staat (IS/Zionistan) ronselen in Nederland voor trainingskamp

buitenland
155
27 mei '15
Artikel over dubbele standaard, kromme wetgeving en stilzwijgen van media en politici in 3, 2, 1...

U kent de verhalen over islamitische jongeren die na een dagje gezellig paintballen in de gaten worden gehouden door de veiligheidsdiensten vast wel. Of dat organisaties als Moslimjongeren Almere geen gezellig Ardennenweekendje kunnen houden zonder lastiggevallen te worden met verdachtmakingen. In gevallen waar geen moslims bij betrokken zijn mag je echter ver gaan. Heel ver, zo blijkt uit berichtgeving van Pro Moslim. 

Op onder meer Facebook zijn complete pagina's opgedoken waarin sympathisanten van de grootste terreur- en verderfgroep ter wereld Israëlische Staat (IS) burgers ronselen. Wie Israël een warm hart toedraagt mag met de Israeli Tactical Holland (ITH) een potje schieten in de zomervakantie. De Israeli Tactical School leert burgers wereldwijd met zware wapens omgaan en ook in Nederland is er nu een afdeling. 

ITH roept op Facebook op om je vooral aan te melden voor een trainingskamp met schietcursussen in Polen. Daarbij staat ook een propagandafilmpje dat sterk doet denken aan een andere IS-groep. Ronselen voor trainingskampen waar doodgewone burgers omgeschoold worden tot dodelijke schutters klinkt ons in ieder geval zorgwekkend in de oren. Om er nog een schepje bovenop te doen: de locatie waar de trainingen worden gegeven is een nagemaakte Arabische wijk. 

Waarom hebben we hier nog niets over in de media of politiek gehoord? Wanneer roept de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb deze IS-sympathisanten op te rotten?

Propagandafilmpje Israeli Tactical School

© Redactie 2015
zionisten
israël
israeli tactical holland
polen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?