Jennifer Lopez schokt Marokko en is meest gehate persoon
Het optreden van Jennifer Lopez afgelopen vrijdag in Rabat heeft in Marokko veel stof doen opwaaien.
01 June 2015
shownieuws

Ze deed haar optreden tijdens het Mawazine festival zoals iedereen eigenlijk wel kon verwachten: in weinig verhullende kleding. Naast haar kleding was er ook veel kritiek op de uitdagende dansbewegingen richting het publiek. Op sociale netwerken werd massaal gereageerd en ook later toen er foto's gepubliceerd werden was de storm aan kritiek niet afgelopen. 

Op Facebook circuleren foto's met Lopez tijdens haar optreden. Veel Marokkanen hebben nu de minister van Communicatie gevraagd te reageren op hetgeen de PJD-partij al bang was. De Partij voor Gerechtigheid en Ontwikkeling bekritiseerde het festival eerder om de naaktheid. 

Lalla Salma Tickets voor Lopez kostten rond de 1200 dirham maar waren snel uitverkocht. Prinses Lalla Salma was vrijdagavond ook aanwezig met haar twee kinderen. Volgens Al Yaoum 24 zaten ze op de eerste rij en waren veel veiligheidsagenten aanwezig. Naast de koninklijke gasten zagen ongeveer 160.000 anderen JLO ook optreden. Televisiezender 2M zond de show live uit.

Miljoenen uit Marokko en andere landen zagen de show, die volgens velen meer op een 'erotisch optreden' leek dan op een zangoptreden.

marokko
rabat
mawazine
jennifer lopez
Heb jij een nieuwstip? Geef het door aan de redactie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?
tag \\ mode
tag \\ marrakech
tag \\ trouwen
tag \\ mohammed vi