Marokkaanse acteur loog over mishandeling om prostitutiefilm

marokko
10
2 jun '15
De ophef was groot toen Youssef Ahl Sidi Dehou Idrissi beweerde dat zijn rol van Saudiër in de controversiële film Much Loved aanleiding was tot een steekpartij in Casablanca.

Idrissi (rechts op de foto) verscheen voor de camera's van Chouf TV. Daar vertelde hij dat hij na een interview op de radio naar huis liep en door een onbekende man werd aangesproken. Toen hij antwoordde dat hij inderdaad de acteur van Much Loved was zou deze onbekende man met een mes hebben uitgehaald. Dit alles zou te wijten zijn aan zijn acteerklus in de film. De waarheid zit echter anders in elkaar.

Dat meldt het directoraat van de nationale veiligheid (DGSN). De wilaya van Casablanca besloot een onderzoek in te stellen naar de verwondingen en al gauw bleek dat de acteur gejokt heeft. De gerechtelijke politie van de stad ging in gesprek met Idrissi en hij bekende vrijwel direct dat zijn verwondingen het gevolg zijn van een andere ruzie. 

In de verklaring van DGSN stond duidelijk dat de acteur 'nooit is aangevallen door een vreemdeling' en dat de verwondingen nooit gelinkt kunnen worden aan de film.

© Redactie 2015
marokko
dehou idrissi
much loved
casablanca
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?