Minister Marokko mogelijk ontslagen om Jennifer Lopez

marokko
91
4 jun '15
'Tsunami' Jennifer Lopez is nog lang niet over Marokko geraasd. Communicatieminister Mustapha El Khalfi moet mogelijk vrezen voor zijn baan.

Meerdere politici vinden dat El Khalfi verantwoordelijk is voor het uitzenden van een concert van Jennifer Lopez tijdens Mawazine in Rabat. Hoewel hij stevige kritiek uitte op tv-zender 2M is hij verantwoordelijk en moet hij het veld ruimen, zo zijn sommige Kamerleden van mening. Jennifer Lopez was in een outfit te zien die voor haar normaal is maar voor Marokkaanse begrippen in de categorie 'too much' valt. De gemoederen lopen sindsdien hoog op, meldt NU.nl. 

El Khalfi zegt niet te weten dat Lopez in dergelijke kleding zou verschijnen en laat weten dat hij stappen onderneemt tegen 2M. Eerder liet hij al weten dat de uitzending 'onaanvaardbaar' is. In de wet is het tonen van schaarsgeklede vrouwen niet verboden maar is het wel een duidelijke ongeschreven regel. Een dag voor haar optreden verscheen Jennifer Lopez in een doorschijnende top bij een persconferentie.

Volgens critici hadden alle alarmbellen toen al moeten rinkelen bij de autoriteiten. 

© Redactie 2015
marokko
mawazine
mustapha el khalfi
jennifer lopez
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi