Onderdrukkingsniveau Zionistan niveautje lager om Ramadan

buitenland
8
17 jun '15
Het zionistisch ministerie van defensie heeft vanwege het begin van de Ramadan enkele zogenaamde handreikingen gedaan aan de Palestijnen.

Cogat, de Israëlische defensieorganisatie belast met Palestijnse zaken, maakte dinsdagavond bekend dat achthonderd inwoners van de Gazastrook vrijdag aanwezig mogen zijn bij het gebed in de Al-Aqsa-moskee in Jeruzalem. Ook mogen tweehonderd Gazanen familie opzoeken op de Westelijke Jordaanoever. 

Nog eens driehonderd gezinnen mogen naar Gaza toe voor een familiebezoek. Er worden speciale bussen ingezet om inwoners van de Westoever in staat te stellen naar Jeruzalem te gaan voor het gebed. Hoewel de zionistische schurkenstaat naar eigen zeggen 'handreikingen' doet gaat de diepgaande onderdrukking van het Palestijnse volk gewoon verder.

Dagelijks worden mensen gedood en in het beste geval in elkaar geslagen door losgeslagen militairen. Honderdduizenden anderen kunnen niet bij familie of vrienden terecht omdat Israël als gevangenisdirecteur handelt en alle poorten dichthoudt. 

© Novum 2015
palestina
zionisten
al aqsa
jeruzalem
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?