Wie één leven redt, redt de hele mensheid! Help baby Youssef!

marokko
16
18 jun '15
De prachtige maand Ramadan is vandaag begonnen. Hoe mooi zou het zijn als u in deze maand persoonlijk een stukje bijdraagt aan het leven van Youssef en aan het feit dat Youssef en zijn familie volgend jaar ook een mooie Ramadan tegemoet gaan?

Youssef is vier maanden oud. Hij is geboren met een ernstige hartafwijking die snel interventie behoeft. Op dit moment ligt hij in een ziekenhuis in Marokko, maar daar kan hij niet geholpen worden. Niet zozeer de complexiteit van de operatie, als wel de noodzakelijke intensieve nazorg op een hightech intensive care unit is hiervoor de reden. Youssef zal daarom in Nederland geholpen worden. 

Op dit moment wachten wij op een paspoort voor Youssef en zijn moeder. De verwachting is dat zij deze begin volgende week krijgen. Hierna zal Youssef meteen worden overgevlogen naar Nederland. Er is ongeveer 30.000 euro nodig, daarvan is de helft al binnen.

De kosten voor deze operatie en de intensieve nazorg zijn echter erg hoog en wij vragen u dan ook om een bijdrage. Doneer aub op onderstaand rekeningnummer!

IBAN: NL45ABNA0444570829
BIC: ABNANL2A
Ten name van: Stichting Santé Pour Tous
O.v.v. Hartoperatie Youssef

© Redactie 2015
youssef
baby
marokko
hartoperatie
liefdadigheid
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi