'AC Milan wil Mastour verkopen na keus voor Marokko'

marokko
8
28 jun '15
Kort nadat hij eerder deze maand zijn debuut maakte voor Marokko zou AC Milan besloten hebben Hachim Mastour te verkopen.

De Italianen zouden het 17-jarig supertalent willen inruilen voor een andere Marokkaanse speler. Kerim Frei speelt bij Besiktas en zou de omgekeerde weg moeten bewandelen richting Milan. De Italianen moeten dan wel drie miljoen euro bijbetalen. De club uit Istanbul ziet wel toekomst in Mastour en zou het bod inmiddels hebben geaccepteerd, meldt Moroccoworldnews. 

Frei kan binnenkort naar Milan om zijn persoonlijke voorwaarden te bespreken. In Turkije geldt Frei als een van de meest veelbelovende spelers en staat nog drie jaar onder contract. Sommige Italiaanse media beschouwen het als een vreemde beslissing, mocht de deal doorgaan. Volgens hen is Frei zeker een goed talent, maar verder 'niet heel indrukwekkend'. 

De 21-jarige Marokkaanse Zwitser scoorde vier kier en gaf één assist in 43 optredens met zijn club. Dat Milan hem wil inruilen voor de 'Marokkaanse Messi' is daarom heel vreemd, aldus critici.

© Redactie 2015
marokko
hachim mastour
ac milan
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?