Bakkali officieel naar Valencia

marokko
37
6 jul '15
Zakaria Bakkali vervolgt zijn toekomst bij Valencia. De Spaanse grootmacht maakt via de clubkanalen melding van de komst van de voormalige aanvaller van PSV.

Bakkali tekent een contract tot medio 2020 bij de club uit de Spaanse sinaasappelstad en komt transfervrij over. De in Luik geboren aanvaller is in de wolken met zijn transfer. "Ik ben nog jong en daarom is het een hele grote stap om nu al in zo'n attractieve en sterke competitie te mogen spelen", laat hij weten op de clubwebsite van Valencia. "Ik ben bereid om erg hard te werken en mijn nieuwe teamgenoten te helpen."

Bakkali zat al een tijdje zonder club, nadat hij vorig jaar weigerde om in te gaan om een nieuw contractvoorstel van PSV, de club waar hij een jaar eerder nog zoveel indruk maakte tijdens zijn debuut in de Champions League en Eredivisie. "Ik heb een tijd geleden voor mezelf besloten dat ik mijn carrière buiten Eindhoven wilde voortzetten. Ik had veel keuzes, maar Valencia en de Spaanse competitie zijn voor mij een droom die uitkomt."

Valencia-preses Lay Hoon Chan is op zijn beurt blij met de komst van de aanvaller. "Het is niet makkelijk om een speler met zoveel kwaliteiten vast te leggen, die bovendien al zijn debuut heeft gemaakt voor PSV en het Belgische nationale elftal. We zijn erg tevreden en trots dat Zakaria voor ons heeft gekozen."

© Voetbalprimeur 2015
zakaria bakkali
marokko
belgië
valencia
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?