Real Madrid legende Casillas neemt in tranen afscheid

sport
7
12 jul '15
Iker Casillas heeft met veel pijn en moeite afscheid genomen van Real Madrid.

De keeper gaat zijn carrière voortzetten bij FC Porto en hield het niet droog tijdens zijn betoog voor de pers. Wat volgde was prachtig: de journalisten gaven hem een applaus."Ik ben naar dit stadion gekomen om vaarwel te zeggen, tegen jullie, maar in het bijzonder tegen Real Madrid", begon Casillas zijn verhaal tegenover het Spaanse journaille. 

"De dag is gekomen om afscheid te nemen van de club die me alles heeft gegeven. Het lijkt als gisteren dat ik voor het eerst het Real Madrid-shirt mocht aantrekken, op negenjarige leeftijd." "Mijn dromen zijn uitgekomen, deze club heeft me gevormd als persoon. Door de jaren heen heb ik fantastische momenten mogen meemaken. Ik laat geweldige vrienden achter, maar ik weet dat ik altijd op hen kan bouwen. Bedankt Real Madrid, voor de onvoorwaardelijke steun", vervolgde Casillas. 

"Ik hoop dat men mij, of ik nou een goede of slechte keeper was, bovenal herinnert als een goed persoon. Tegen alle fans: ik ga jullie nooit vergeten, ik zal jullie volgen waar jullie ook gaan. Hala Madrid. Ik zeg geen definitief vaarwel, want we zullen elkaar hier snel weer tegenkomen."

© Voetbalprimeur 2015
real madrid
iker casillas
fc porto
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?