Reclameborden met uitspraken profeet Mohammed in Utrecht

algemeen
198
28 jul '15
Sinds kort zijn in Utrecht tientallen reclameborden te zien met daarop uitspraken van onze geliefde profeet Mohammed (vzmh).

Stichting Tesmim heeft het project 'De Boodschapper' in het leven geroepen en wil op lokaal en nationaal niveau een positieve bijdrage leveren aan het imago van profeet Mohammed. Daarmee wil de stichting ook het beeld over moslims verbeteren. 'In de hedendaagse wereld is er veel controverse rond de islam en moslims. Het is bijna het dagelijkse onderwerp van gesprek. Veel pogingen worden gedaan om de islam en met name de profeet Mohammed (vrede zij met hem) te demoniseren', klinkt het. 

'Met project “De Boodschapper”, willen wij advertentie campagnes gaan opzetten zowel lokaal als nationaal om een positieve bijdrage te leveren aan het imago en naam van de meest invloedrijke persoon in de geschiedenis en de profeet van de Islam, Mohammed (vrede zij met hem) inclusief moslims in het algemeen.' 

Op hun Facebookpagina heeft De Boodschapper foto's geplaatst van de eerste resultaten. Op drukbezochte plekken door heel Utrecht is de bekende hadith van Mohammed (vzmh) met betrekking tot vrouwen te zien. Hoewel er iets is misgegaan in de spelling meldt de organisatie dat dit door een fout komt en de boodschap duidelijk is. 

Moslims op Facebook delen het initiatief massaal en spreken over een goed en mooi project. Als het aan 'De Boodschapper' ligt is dit zeker niet het eerste en laatste initiatief. Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Dat kan natuurlijk. 

Doneer via: IBAN: NL03INGB0006759023  BIC: INGBNL2A  t.n.v. Stichting Tasmim  Onder vermelding van: Steun de boodschapper

Blijf op de hoogte en bekijk meer foto's via Facebookpagina De Boodschapper

© Redactie 2015
islam
de boodschapper
profeet mohammed
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi