Afellay maakt indruk: 'Speelde niet zomaar voor Barcelona'

sport
6
11 aug '15
Stoke City timmert behoorlijk aan de weg in de Premier League. Deze zomer slaagden The Potters erin om onder meer Ibrahim Afellay binnen te halen.

Xherdan Shaqiri (Internazionale) wordt waarschijnlijk de volgende topaankoop. Middenvelder Charlie Adam is enthousiast over de ontwikkelingen bij Stoke, waar verder ook Erik Pieters en Marco van Ginkel dit seizoen onder contract staan. "Onze ambitie moet zijn om met dit team nu voor Europees voetbal te gaan", aldus de Schotse linkspoot in gesprek met Britse media. 

Afellay "Dat zou echt een geweldige prestatie zijn voor deze club. "Afellay, die afgelopen zondag debuteerde tijdens de ontmoeting met Liverpool (0-1 verlies), maakt indruk op Adam. "Je kan zien dat hij kwaliteiten heeft. Je speelt natuurlijk ook niet voor Barcelona als je een slechte speler bent. Hij is graag aan de bal en houdt hem vervolgens ook goed bij zich."

"Hij loopt hier pas een paar weken rond, eigenlijk heeft Afellay niet echt een goede voorbereiding gehad. Als hij eenmaal helemaal thuis is hier en wij als spelers klikken, dan denk ik dat we een heel mooi team hebben dit seizoen."

© Voetbalprimeur 2015
ibrahim afellay
stoke city
premier league
charlie adam
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi