Ouders laten baby achter in kluisje van hotelkamer

buitenland
12
20 aug '15
En de twijfelachtige eer voor 'slechtste ouders van de week' gaat naar... Een stel uit Canada dat hun baby achterliet in een kluisje.

De politie van Niagara Falls is op zoek naar de ouders die hun baby achterlieten in de kluis (foto) van een hotelkamer. Volgens de politie is het kindje nog geen jaar oud, aldus het AD. De ouders zijn met de noorderzon vertrokken. De opmerkelijke vondst werd gedaan in een kluisje van 50x35x43. De baby huilde toen hij/zij gevonden werd. Dat het om een bizarre zaak gaat blijkt wel uit het feit dat de ouders het hotelpersoneel waarschuwden dat hun baby in de kluis opgesloten zat. Een onderhoudsmedewerker haastte zich en redde de baby. 

Toen de politie arriveerde was het stel al met de baby vertrokken. Amanda Sanders, gespecialiseerd in kindermisbruik en in dienst van de politie zegt dat men er nog niet over uit is of het om een ongeluk gaat of dat het vermeden had kunnen worden. De vraag stellen is 'm eigenlijk ook beantwoorden. Hoe komt een baby in een dergelijk klein kluisje en wie sloot het vervolgens? Volgens de politie gaat het om een Amerikaans koppel uit New York en rijden ze in een grijs busje van het merk Ford. De douane is ingelicht.

© Redactie 2015
canada
niagara falls
baby
kinderen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi