Man in Marokko in brand gestoken na huwelijksaanzoek alleenstaande moeder

marokko
14
24 aug '15
Een man die een vrouw ten huwelijk ging vragen voor zijn neef denkt voortaan wel twee keer na voor hij weer zoiets doet.

Hij kwam bij een alleenstaande moeder thuis om de vrouw te informeren. Zij zou best welwillend staan tegenover een nieuwe periode in haar leven met eventueel een nieuwe echtgenoot. Haar kinderen hadden hier echter geen trek in. Na een woordenwisseling ontstond een ruzie die volkomen uit de hand liep. 

Daarbij werd de man levend in brand gestoken door de kinderen van de vrouw. Het is niet bekend hoe oud de kinderen zijn. Wel is het slachtoffer buiten levensgevaar. Ambulancebroeders verleenden eerste hulp op de plek van het drama in Zagora. Vervolgens werd hij in kritieke toestand naar een ziekenhuis in Ouarzazate gebracht. 

Uiteindelijk kwam hij in het Ibn Tofail ziekenhuis in Marrakech, waar artsen de man verder behandelden. Hij is inmiddels buiten levensgevaar. De politie onderzoekt de zaak. Zo moet nog bekend worden hoe de man in brand werd gestoken en hoeveel daders betrokken zijn geweest bij de moordpoging.

© Redactie 2015
marokko
zagora
huwelijk
bruiloft
liefde
ibn tofail
marrakech
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi