Jonge Marokkaanse in Frankrijk afgeslacht door vriend

marokko
139
28 aug '15
Een zeventienjarige Frans-Marokkaanse is deze week dood gevonden in een park in de Franse plaats Perpignan.

Haar lichaam werd door een hardloper opgemerkt. Ze bleek op gruwelijke wijze afgeslacht te zijn door haar vriend, meldt onder meer Parismatch. De jongeman, met de naam Kader, gaf zichzelf aan nadat het lichaam van Erika werd gevonden. De jonge vrouw heeft een Marokkaanse moeder en waarschijnlijk een Franse of Spaanse vader. Haar moeder, Saïda Alfaquit, is niet te troosten. Zij verklaarde dat Kader een slechte invloed had op haar dochter. Bovendien had hun relatie meer weg van een gijzeling dan een liefdesrelatie. 

Saïda wil dat de moordenaar zijn leven lang boet voor wat hij Erika heeft aangedaan. Het slachtoffer wordt in Marokko begraven. Gisteren vond in Perpignan een mars plaats om Erika te herdenken. Maandag herdenkt Saint-Cyprien haar op dezelfde wijze. Het slachtoffer groeide in Saint-Cyprien op.

Handelswijze Volgens sommige berichten zijn naast Kader inmiddels ook drie anderen aangehouden. Het zijn allen vrienden van elkaar. Een van hen zou Erika naar het park hebben gelokt, waar Kader zich verschuilde. Tijdens het verhoor gaf de dader toe dat hij haar vier keer met een mes stak en vervolgens haar keel doorsneed. De twee schijnen een knipperlichtrelatie te hebben gehad waarin meerdere malen geweld werd gebruikt.

© Redactie 2015
marokko
frankrijk
perpignan
moord
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi