Lam voor offerfeest nu ook online te bestellen

algemeen
14
11 sep '15
Ondernemers Abdelhamed en Mohamed Boudount maken het klanten mogelijk om via internet een offerlam te bestellen.
Via hun website: halalvleesexpress.nl kunnen klanten eenvoudig een offerlam bestellen voor het offerfeest 2015. Een Nederlandse offerlam met een gewicht tussen de 17 en 20 kg is te bestellen voor € 184,95. Nadat een bestelling geplaatst is kan het offerlam op het slachthuis van de broers worden afgehaald. De exacte informatie en tijdstip van afhalen krijgen de klanten per mail door. 

Mohamed Boudount: “Het is voor het eerst dat een offerlam op deze manier is te verkrijgen. Wij weten uit ervaring dat het niet altijd even makkelijk kan zijn om voor het offerfeest een offerlam te kopen.  Daarom hebben wij gekozen voor het gemak dat internet de consument biedt.” Via de website halalvleesexpress.nl kunnen klanten tevens al hun halal vlees bestellen. 

Halalvleesexpress biedt online meer dan vijftig soorten vleesproducten aan. Alle verse vleesproducten van rund, kalf, lam, kip en konijn voldoen aan de Nederlandse hygiënecode én aan de Islamitische spijswetten. De slachterij, uitsnijderij en vleesverwerking staan onder toezicht van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) en het slachten wordt uitgevoerd door een belijdend moslim. 

Interesse om een offerlam te bestellen? Klik hier
© Redactie 2015
advertorial
islam
halal
vlees
offerfeest
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi