Vermiste echtgenote Kamerlid Marokko blijkt bij minnaar te zijn

marokko
43
14 sep '15
Ahmed Chenaoui is de afgelopen week door een absolute hel gegaan. De vrouw van het Kamerlid voor de PJD-partij wordt sinds geruime tijd vermist.

De 32-jarige Chenaoui waarschuwde de politie van Guelmim toen zijn vrouw niet thuis kwam en ook niet bij familie of vrienden was, meldt Al Akhbar. Een dag later zou Chenaoui middels een smsje te horen krijgen dat zijn vrouw in de handen van ontvoerders is. Zij eisten dat Chenaoui uit de Kamer zou vertrekken en zijn politieke carrière stopzet. De politie weigerde afgelopen week over de zaak te spreken met Marokkaanse media. 

Bijna een week later blijkt dat het verhaal toch anders in elkaar steekt. De politie spoorde de vrouw op, die bij haar minnaar bleek te verblijven. Ze was allerminst het slachtoffer van ontvoering maar was gewoon bij 32-jarige drugshandelaar. Hij is een bekende van de politie omdat hij meerdere malen gestraft is voor zijn drugspraktijken. 

Agenten in Marokko arresteerden zowel de echtgenote als haar vriend. Bovendien werden nog eens twee anderen gearresteerd omdat ze een woning aan de twee verhuurden. Chenaoui heeft nog niet gereageerd op de bizarre wending in de zaak.

© Redactie 2015
marokko
guelmim
pjd
ahmed chenaoui
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi